сп. National Geographic - Февруари 2021
National Geographic KIDS - Февруари 2021
На 25 декември празнуваме Рождество Христово – Коледа, също позната като Божик или Божич. Това е един от най-големите църковни празници в християнския свят.
Първите пощенски коледни картички се появяват преди 176 години – през 1843 г. във Великобритания. В Германия те започват да се разпространяват широко в началото на ХХ век.
Подари (си) абонамент!
Никога не пропускай брой на National Geographic - списанието, което вече 130 години разкрива загадки, разказва, изследва и вдъхновява.
Българска фондация Биоразнообразие създаде интерактивна онлайн карта с 27 пешеходни и 17 маршрута за планинско колоездене в планината Беласица. Целта на картата е да популяризира природния туризъм в района и да събере на едно място всички познати маршрути там.
За поколения български студенти този ден е еуфоричен – това е Студентският празник 8 декември и така е вече десетилетия.
Св. Николай Мирликийски е един от най-почитаните светци в България и в целия християнски свят. Той е покровител на моретата, моряците и рибарите.
Средновековната история на Европа е динамичен период, в който войната и дипломацията определят съдбините на народи, племена и цели региони.
Издателство „Вакон“ представя „Моите сноуборд върхове“
Историята на първото българско спускане със сноуборд от осемхилядник
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 3
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах