сп. National Geographic - Юли 2020
National Geographic KIDS - Юли 2020
Зоолози от университета в Тел Авив (TAU) в Израел откриха ново животно – първото известно досега, което не диша кислород – отхвърляйки досегашните дългогодишни предположения за животинското царство.
Милиони от бездомните животни в Индия – в това число маймуни и крави – изгладняват, но добри самаряни излизат да ги хранят и в пандемията.
Идеята, че младите хора са станали по-малко социални заради смартфоните е особено широкоразпространена сред по-старото поколение. Американско проучване сочи, че младите, за които смартфоните и социалните медии са част от ежедневието, са точно толкова социално компетентни колкото и предишното поколение.
В Белия дом нараства тревогата от разпространение там на коронавируса. Сред тайните агенти имало 11 случая на болни от Covid19 - според документи, за които съобщава Yahoo News.
Да се лежи на пясъка тази година е точно толкова безопасно, колкото беше и миналата година, и преди 10 години, заяви професорът по морска микробиология Адамантиа Ефстратиу.
Научни изследователи от King's College London представиха десетте най-рискови заблуди.
Учени откриха нова черна дупка, която е много по-близо до Земята, отколкото черната дупка HR6819, най-близката известна черна дупка, разположена на 3 000 светлинни години.
Видео разговорите изглежда са елегантно решение за работа от вкъщи, но те уморяват психиката ни
Плажовете в Санторини имат нови придобивки – шезлонгите са обградени от рамки с плексиглас, които служат като предпазна мярка срещу коронавируса, съобщи „Катимерини“.
Учени са открили антитела за вируса и са „на прав път към разработването на лекарство“
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Страница 9
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах