сп. National Geographic - Февруари 2021
National Geographic KIDS - Февруари 2021
Рядък Bugatti Type 57S от 1937 г., открит в британска работилница, трябва да бъде продаден на търг следващия месец, като прогнозната цена е между 6,7 – 9,5 милиона долара, съобщи Си Ен Ен.
Те са високи повече от двеста метра, стоят в градовете като символи на цивилизацията, открояват се със своя дизайн и функционалност и са създадени от най-известните архитекти. Те са трите най-добри небостъргача, построени в света, новите крале на градския силует.
Въпреки че ледените висулки могат да изглеждат като изкусителни естествени ледени близалки, метеоролог предупреждава, че това, което е вътре в тях, може да бъде доста смъртоносно.
С все повече хора, работещи от къщи поради COVID-19, естонският град Талин е най-атрактивният град в света за дистанционна работа, според класацията на Big 7 Travel.
Ново американско проучване сочи, че за здравословния начин на хранене не е толкова важно дали спазвате нисковъглехидратна или нискомазнинна диета.
Американската новинарска агенция Bloomberg публикува списък с най-печелившите компании в годината на коронавируса – 2020. На трето място там е китайският предприемач Жонг Шаншан.
Тъй като мисиите се връщат с все повече космически материал някои космически агенции изграждат лаборатории със силна биозащита, за да запазят безценния товар.
Италиански учени откриха микропластмасови частици в плацентата на четири жени. Въпреки че те са родили без проблеми, частиците „са причина за притеснение“, поради неизвестните дългосрочни последици.
Време е да прегърнем новата година със списък от цели и задачи, в които здравето, щастието и благополучието са основните стълбове.
Всеки лъже от време на време. Бившият ФБР агент и писател Марк Бутън разкрива как да разберем, когато някой крие истината.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 7
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах