сп. National Geographic - Септември 2020
National Geographic KIDS - Септември 2020
Повечето еднократни маски имат бяла и синя или зелена страна. Бялата е вътрешната страна и трябва да се носи към устата. Частта с телчето, което често е вградено, се слага в горната част на носа, така че маската да прилепне максимално.
„Мисия Лондон“ от Алек Попов се превърна в най-гледания български филм за последните 30 години, а самата книга беше преведена в над 16 издания в чужбина.
В Китай номер на мобилен телефон бе продаден за невероятната цена от 253 000 евро, съобщава порталът за технологии Futurezone. Номерът има специална комбинация от числа, която се счита за късметлийска от много китайци.
В световния ден на кучето разгледайте тези емоционални, невинни изражения, които могат да разтопят и най-коравата душа…
По книжарниците излезе „Пътуващото кафене на Роузи” – новата книга на Ребека Рейзин, дала на читателите три изкусителни романа за Париж – „Малката книжарничка край Сена”, „Малкият антикварен магазин под Айфеловата кула” и „Малкият парфюмериен магазин близо до Шанз-Елизе”.
Кашлица, висока температура и загуба на обоняние и вкус – макар основните симптоми на Covid-19 да са известни, по тях все още не може да се съди за протичането на болестта.
Усещането за парене и лютив вкус в някои сортове чушки е причинено от веществото капсаицин.
Докъде си готов да стигнеш, за да скриеш лъжите си?
Някои звезди може да имат до седем подобни на Земята планети в своята орбита. Това е резултатът от проучване, публикувано в Astronomical Journal.
Проучване: заразени разпространяват коронавирус върху повърхности и текстил – още преди да развият симптоми
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 5
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах