сп. National Geographic - Декември 2020
National Geographic KIDS - Декември 2020
Екип от изтъкнати специалисти в своите области са готови се заемат с нелеката задача да разрешат неразрешимото.
Витамините А,D и E могат да ви предпазят от коронавируса и други респираторни инфекции. Това доказва британско проучване, публикувано в медицинския журнал BMJ, съобщава Business insider.
Всеки втори човек, който живее с болен от Covid-19 дава положителен тест в рамките на седмица. Това сочи проучване на Американската агенция за контрол на болестите – CDC.
Демократът Джо Байдън вече е избран за президент на САЩ. Бяха нужни дни да излязат резултатите от ключовите щати на предизборната битка, докато Пенсилвания не го избута над необходимия праг от 270, като му осигури победа, съобщава „Евронюз“.
В българския град Пловдив хората използват почти непреводима дума – „айляк“ – чийто смисъл е нещо като отказ да бъдете уловени от сивото работно еднообразие и изразява скептицизъм относно стойността на преумората.
Девет месеца след началото на пандемията разпространението на Covid-19 в САЩ и някои части на Европа излиза извън контрол, а броят на заразените расте главоломно.
Филмите, които ви ужасяват днес може да подобрят реакцията ви към страха утре
Нарът е известен на човечеството още от древността, но през последните години стана изключително популярен заради откритите от учените полезни свойства, които съдържа.
Един от най-талантливите разказвачи на истории на съвременната литература се появява за пръв път на български във великолепния превод на Светла Христова
Пристъпили сме в страховит нов свят. Или пък се връщаме към стария свят на нашите тормозени от болести прадеди.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 5
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах