сп. National Geographic - Юни 2020
National Geographic KIDS - Юни 2020
Администрацията на САЩ подготвя проект за ново международно споразумение за добив на ресурси на Луната, съобщи „Ройтерс“.
Красимир Друмев
Главен редактор National Geographic България
Aмериканската компания Greffex Inc. твръди, че е разработила ваксина срещу коронавируса, съобщава ОЕ24.
В ексклузивно интервю лицето на американската реакция срещу Covid-19 предупреждава, че решението на Щатите да премахнат мерките е прибързано.
Учени от Харвардския университет създали и изпробвали върху мишки микрочастици, които позволяват на имунната система да се бори ефективно с туморните клетки, гласи доклад, публикуван на сайта на университета.
Най-вредните навици на хората по време на продължителната самоизолация заради пандемията от коронавируса са: преяждането, пиенето на по-големи количества алкохол и обездвижването, категорични са диетологът Александър Кириленко и имунологът Анатолий Устюшчов.
Новооткрита вкаменелост на опашка от гигантски хищник променя разбирането ни как и къде е живял този вид динозавър.
Мемоарът на Де Винд – единственият познат мемоар, написан в концлагера – рисува болезнената истина за това какво се е случвало зад познатите на историята стени.
Пандемията опустошава черните общности в САЩ и разкрива тежко наследство на неравенство.
Заедно с разрастването на пандемията се увеличават всевъзможни теории за конспирации, които намират благодатна почва в социалните мрежи.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 5
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах