сп. National Geographic - Март 2020
National Geographic KIDS - Март 2020
Ваксината е била сложена на пациенти в Изследователския институт Kaiser Permanente Washington Health Research в Сиатъл.
Немската биотехнологична компания Curevac иска да кандидаства за клинични тестове на своята потенциална ваксина срещу коронавирус, съобщава АЕ24
Според ново американско проучване новият коронавирус може да оцелее върху неръждаема стомана и пластмаса до три дни.

От много отдавна диетолозите и медицинските специалисти по цял свят наричат солта „тихият убиец”
До момента са идентифицирани над 4000 екзопланети в галактиката Млечен път. И към днешна дата всички тези екзопланети имат нещо общо: те се намират в сравнително плоския диск на галактическата равнина.
Сега Музеят на Библията във Вашингтон потвърждава горчива истина за автентичността на фрагментите от Свитъците от Мъртво море
Световната здравна организация издаде доклад, който се спира на разликите между двата вируса.
Броят на пациентите с новия тип коронавирус в Китай намалява с всеки изминал ден, като 82,7% от всички заразени хора вече са изписани от болниците.
Бадемово, соево, кокосово, обезмаслено или пълномаслено мляко? Американските магазини предлагат главозамайващ избор от млека, но един нов продукт търпи безпрецедентен растеж в търсенето и бързо се превръща във фаворит за веганите: овесеното мляко.
Световната пандемия от коронавирус вероятно ще приключи до юни, заяви в четвъртък старшият медицински съветник на китайското правителство Чжун Наншан.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 4
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах