сп. National Geographic - Март 2020
National Geographic KIDS - Март 2020
Свободното приложение Got Paper? задава прости въпроси като „брой изхождания на ден“ или „изпишквания на ден“ и изчислява индивидуалната ви нужда от тоалетна хартия.
Данните от американското проучване са нови и изненадващи: една четвърт от всички сериозни случаи засягат хората на възраст от 20 до 44 години.
Обявяването на карантина в цял свят в дългосрочен план може да бъде по-опасно, отколкото свободното разпространение на коронавируса, смята Джон Йоанидис – епидемиолог, професор в университета в Станфорд.
Експерти от Виена поясняват
Новият коронавирус особено застрашава по-възрастните хора. Поради това в някои страни супермаркетите предлагат специално работно време за тях.
Автор на сензационното продължение на световния бестселър „Космос“ от Карл Сейгън е съпругата му Ан Друян. Изданието допълва новия сезон на легендарното предаване, което е с премиера в края на март по National Geographic.
„91% от заразените имат леки до средни симптоми“, казва д-р Хендрик Стреек, вирусолог в Университетската клиника в Бон, давайки надежда на всички.
Майката е била хоспитализирана със съмнение за пневмония и също е показала положителни резултати на теста.
Трябва да останете в дома си под карантина? Ваканцията ви беше отменена заради коронавируса? Имаме няколко съвета как да си починете вместо да се изнервяте.
„Отиването на работа е като отиване на война“. С тези драматични думи сестрата Корал Мерино описва мрачната атмосфера в една от болниците край Мадрид в центъра на епидемията от коронавирус в Испания.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 3
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах