сп. National Geographic - Май 2020
National Geographic KIDS - Май 2020
Какво поражда отвращението ни?
Вкаменелости от рядък, беззъб динозавър бяха открити от учени в Австралия, пише Би Би Си.
Business Insider събира цялата информация за инфекцията. Тук можете да прочетете къде и как е възможно да се заразите със Sars-CoV-2 и как да се предпазите най-ефективно.
Все повече страни започват да разхлабват рестрикциите за излизане от страната и отварят бизнесите. Но, Ханс Клуге, директор за Европа на Световната здравна организация (СЗО) предупреждава, че твърде ранното разпускане може да върне коронавируса през зимата.
Експеримент, с помощта на който семена на растения за салата бяха изпратени в космоса, даде надежда за бъдещо отглеждане на храна на друга планета, предаде агенция Синхуа.
Джеф Безос ще стане първият в света трилионер, прогнозират експерти заради резкия скок на акциите на компанията му Amazon. Според техните изчисления това ще стане през 2026 година.
Първите астронавти на Марс трябва да има убежище, което да ги предпази от негостоприемните условия на планетата.
Организацията по прехрана и земеделие към ООН оценява, че до 25 милиона източноафриканци ще страдат от недостиг на храна в края на годината.
Международен екип от учени, ръководен от изследователи от Техническия университет Нанянг в Сингапур, установи, че повишаването на морското равнище през този век ще бъде по-голямо, отколкото се смяташе досега.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 2
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах