сп. National Geographic - Декември 2020
National Geographic KIDS - Декември 2020
Ваксината срещу Covid-19 на „Модерна“ е една от трите, които доказаха ефективност по време на клиничните изпитания. Тя предпазва хората на 94,5 процента срещу Covid-19.
Топенето на ледовете в резултат на климатичното затопляне, чието темпо значително се ускори през последните години, е снимано с фотоапарат от чешкия учен Фридрих Симони (1813-1896) още през 1880г.
Има хора, които могат да ви кажат какво са яли за закуска преди шест месеца и две седмици. Има хора, които затварят вратата след себе си и забелязват в същия момент, че са си забравили ключа от вътрешната страна и не могат да влязат.
Американският новинарски сайт Bloomberg редовно публикува списък с най-богатите бизнес фамилии. Една от тях надминава дори шефът на Amazon Джеф Безос, съобщава Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Те идват от дълбините на времето и ще отидат далеч напред в бъдещето. National Geographic представя непреходната красота и величие на вечните богатства на България
Научете повече за първата планета в нашата Слънчева система.
Миналата седмица от „Бионтек“ обявиха, че ваксината им е ефективна при 95% от участниците в тестовете – без оглед на възраст или пол. Тя също така отговаря на изискванията за безопасност на американските регулативни органи.
Откакто победата на президентските избори в САЩ бе отсъдена в полза на предишния вицепрезидент Джо Байдън, думите и действията на Доналд Тръмп повдигнаха страхове сред някои наблюдатели, че той може да откаже да изостави властта.
Комуникацията е имала много различни проводници през годините. Някогашната телеграма или писмо днес е интернет или смартфон.
„В продължение на 76 години тя се смяташе за девета планета в нашата Слънчева система, но днес учените понижиха Плутон, тъй като е твърде малък”. С тези думи журналистката от Би Би Си Фиона Брус разказва новината, която обикаля света на 24 август 2006 г., предизвиквайки вълна от широко възмущение.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 2
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах