сп. National Geographic - Юли 2020
National Geographic KIDS - Юли 2020
Има голям шанс новият коронавирус да се превърне в сезонен, заяви американски учен, подчертавайки належащата необходимост от намиране на ваксина и ефективно лечение, съобщава АФП.
По-малко от месец след като предприе мерки за пълна забрана на търговията и консумирането на живи диви животни, китайското правителство препоръчва използването на Tan Re Qing, инжекция, която съдържа меча жлъчка, за лечението на тежките случаи на Covid-19.
В турбулентното ни време излезе „Разкаянието“ на Дан Малакин, за да ни припомни, че дори в криза трябва да внимаваме за следите, които оставяме онлайн.
Тежко болни пациенти с коронавирус в най-голямата болница в Ню Йорк се лекуват с големи дози витамин C – въз основа на обещаващи доклади, че това е помогнало на силно засегнат Китай, научи The Post.
Китай не е регистрирал в четвъртък нито един нов случай от местен произход, но здравните служители обявиха още 67 внесени случая на коронавирус, съобщава АФП.
Американски учени предлагат използването на добре позната терапия в кризата с коронавируса.
Американското правителство работи съвместно с няколко технологични компании за да предостави 16 суперкомпютри на учените.
Астрофизици от Великобритания, Германия, САЩ и Канада успяха за първи път да определят размера на нашата галактика.
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Страница 18
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах