сп. National Geographic - Март 2020
National Geographic KIDS - Март 2020
Остава загадка защо много интелигентни жени просто не могат да открият правилния партньор. Умните мъже от друга страна изглежда нямат подобен проблем.
Учени от Медицинския колеж в Олбъни в Съединените щати са открили определен тип имунни клетки, които се натрупват в застаряващия мозък и чието активиране може да улесни намаляването на познавателните способности на органа.
Забележителната история на Едмънд Хилари и Тенсинг Норгей
Коронавирусите са зоонозни инфекциозни заболявания – предават се от животни на хора. Според специалистите ще има още подобни епидемии, ако хората продължават да търгуват с диви животни и да навлизат в местообитанията им.
Наситен с неочаквани обрати, „Фонтани на мълчанието” разкрива мрачната и проядена сърцевина на Мадрид под яркото испанско слънце.
Земята се готви за „слънчев минимум“: период през който Слънцето излъчва по-малко енергия или топлина от обичайното към нашата планета.
Два случая на заразяване с новия коронавирус бяха открити при новородени в града на огнището – Ухан, съобщава детска болница в града, цитирана от РИА Новости.
Преди повече от 500 години в днешно Перу народът чимỳ умъртвил 269 момчета и момичета по време на ужасяващи ритуали.
Това е мечтата за природонаучна колекция на някой режисьор на филми на ужасите. Можете да я откриете на 15 км югоизточно от Ню Орлийнс, на един завой на р. Мисисипи.
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Страница 11
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах