сп. National Geographic - Септември 2020
National Geographic KIDS - Септември 2020

„Малори”

12.9.2020 г.

Със своята свирепа динамика и безпощадно напрежение „Малори” започва там, където „Кутия за птици” завършва.

Кутия за птици” – дебютният роман на американския писател Джош Малерман – успя да завладее класациите още с излизането си през 2014 г., а успешната екранизация с участието на Сандра Бълок през 2018 г. превърна книгата в истински феномен и окончателно осигури непоклатимо място на автора на литературния небосклон.

Отвъд океана вече се работи и по филмовата адаптация на Малори” – продължението на сензационния бестселър, а у нас то вече може да бъде открито на пазара в превод на Паулина Мичева  и с корицата на Живко Петров.

Със своята свирепа динамика и безпощадно напрежение Малори” започва там, където Кутия за птици” завършва. Ала нейната история отвежда читателя директно в сърцето на мрака. История за човешкото безсилие, но и за неподозирания кураж, който семейството носи. Защото дори и в най-непрогледната тъмнина се крие лъч светлина.

Остава само да се доверите на Малори”  и да я последвате в нейното сляпо пътуване към свободата. Само не се отпускайте. И бъдете готови да се срещнете с най-страшното.

 

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах