сп. National Geographic - Юни 2019
National Geographic KIDS - Юни 2019
Да можем „да се разхождаме“ из забравените си спомени звучи като научна фантастика. Но не съвсем.
Едва ли сте подозирали, че акулите могат да бъдат толкова много и толкова различни. Разгледайте галерията със снимки на тези удивителни създания от цял свят.
Бърнард Корнуел ни запознава в романа с историята на средновековна Европа
Съветските космонавти имали голяма нужда от него. Не за да стрелят по американските капиталисти докато обикалят в орбита около Земята, а за да се пазят от мечки…
Ако имате куче, имате и едно предимство: вкъщи винаги има някой, който да ви зарадва, когато се приберете. Това не винаги е така при хората…
Всяка година по време на лятното слънцестоене хиляди хора се стичат да наблюдават как лъчите на изгряващото слънце пронизват входа на Стоунхендж.
Всички родители искат децата им да успеят - както в училище, така и по-късно в живота. Джесика Троило, психолог в университета Западна Вирджиния, САЩ, установява колко важна е роля на бащите в кариерите на децата им и говори за това в журнала Psychology Today.
Да, шоколадът ни помага да мислим. Той доставя на мозъка ни енергията, която му е нужна и действа много по-ефективно от други сладки неща.
Ново проучване установява, че кучетата попиват емоциите ни,.
Отдавна е известно, че мъжете имат малко по-висока телесна температура от жените. Затова „повечето офис сгради нагласят температурата в помещенията, използвайки стара формула, която се основава на метаболизма на мъжете“, обобщава проучване от 2015 г., припомня Insider.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 1
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах