сп. National Geographic - Януари 2020
National Geographic KIDS - Декември 2019
Три века след началото на разкопките експертите все още не са сигурни какво точно е причинло смъртта на жителите в Херкулан - този някога процъфтяващ метрополис.
Корпусът на МКС е застрашен от корозия и понижаване на налягането на жилищните модули.
Акулите бродят из световните океани от стотици милиони години. За това време повечето от видовете почти не са се променяли. Но някои странни акули продължават да еволюират и са се научили да вървят.
Научете повече за първата планета в нашата Слънчева система.
Змиите китайски крайт и китайска кобра може да са оригиналният източник на новооткрития коронавирус, предизвикал огнище на смъртоносно инфекциозно респираторно заболяване в Китай тази зима, информира Си Ен Ен.
Общото между много от успешни хора е, че се опитват да си осигурят възможно най-спокоен сън.
Нека си представим днес да има 17 жени на един мъж. Това е сериозен дисбаланс, посочва Business insider. Точно така е било, преди 7000 години през неолита. Учени установяват защо Y хромозомата изведнъж е станала толкова слаба.
Всеки, който не си изключи телефона или не го сложи в самолетен режим при излитане, бива любезно помолен да го направи. Но защо това е така? Наистина ли има риск от катастрофа?
Според скорошна статия на Питър Холи от Washington Post мъжете в Силициевата долина все повече обръщат внимание на външността си и дори прибягват до пластична хирургия, за да изглеждат по-добре и по-млади.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 1
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах