сп. National Geographic - Март 2020
National Geographic KIDS - Март 2020
Освен по-очевидните симптоми като суха кашлица и висока температура още няколко симптоми говорят за инфекция с коронавирус.
Какъв по-добър начин за прогонване на скуката от класическата английска кримка?
Бундесверът (въоръжените сили на Германия)- мобилизира 15 000 войници в подкрепа на държавните и местни власти в кризата с коронавируса. Пълна операционна готовност трябва да има през тази седмица.
Тъй като броят на случаите с коронавирус продължава да нараства в световен мащаб, позитивното мислене е трудно за постигане.
Струва ли си усилията смяната на часа?, този въпрос, в навечерието на преминаването към лятно часово време, разглежда английският “Таймс”.
Д-р Антъни Фаучи, който ръководи изследванията на инфекциозни заболявания в Националния здравен институт, каза за Си Ен Ен, че моделите, предсказващи милион или повече смъртни случаи, „почти сигурно са извън реалността“.
Президентът на САЩ Доналд Тръмп се опасява, че коронавирусната криза в САЩ може да убие 100 000 души.
Жулиен Лоазо, професор по средновековна история в университета Екс-Марсилия описва подробно за „Пари Мач“ паралелите между пандемията, която сполетя средновековното общество през XIV век, и тази на коронавируса, който днес парализира по-голямата част от света.
По целия свят лятното часово време въздейства на международните комуникации, внася промени в часови зони и евентуално влияе на здравето. Ето някои малко известни факти за него
Броят на смъртните случаи в Италия, причинени от коронавируса, е нараснал с близо 1000 за един ден, включително 44 лекари.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 1
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах