сп. National Geographic - Август 2020
National Geographic KIDS - Август 2020
От 2012 година на 12 август се отбелязва Световният ден на слона – време да почетем големите интелигентни животни и да се замислим за тежкото положение, в което се намират.
От всички краища на света големи бури принудиха хората да напуснат домовете си и заплашват с разруха инфраструктура и сгради.
За Световния ден на лъва - 10 август, сме подбрали най-красивите снимки на големите котки в Африка, направени от фотографи на National Geographic
През 2018 г. скандинавската модна марка Carlings отвори първия си онлайн магазин в търсене на нова маркетингова стратегия.
Месеците юни и юли накараха доста хора да се изпотят тази година. Рекордните горещини с температури над 40 градуса са всъщност много рядко явление за Европа.
Люспениците приличат на люспести броненосци, но всъщност са по-близки до мечките и кучетата.
На 6 август 2019 г. се навършват 74 години от атомната бомбардировка над японския град Хирошима.
Изключително амбициозният план на саудитския принц Мохамед бин Салман, мегаград на стойност 500 милиарда долара, ще бъде построен насред пустинята и официално вече е известен като проекта „Неом“.
Ледът в Антарктика се топи и това може да доведе до фатални последици: не само се повишава морското равнище, но също така наяве излизат опасни бактерии и вируси.
С новия си опаковъчен вариант компанията Apeel Science иска да разреши дилемата на хранителната индустрия.
8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Страница 15
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах