сп. National Geographic - Октомври 2020
National Geographic KIDS - Октомври 2020
Силвинитът се добива заради богатите на калий соли, но освен това е много красив.
Всички снимки имат по над 1 милиона харесвания.

Ситуацията с пластмасовите микрочастици във водите на Черно море не се отличава от тази в Средиземно море и Балтийско море.
Преди малко повече от 50 години в САЩ е приет Законът за националната система за дивите и живописни реки, чиято цел е да защити особено значимите и красивите.
През последните десетилетия хората са изпомпили билиони литри подпочвени води. Резултатът: „бавно пресушаване“ на хиляди речни екосистеми.
Потенциално трансформационен пробив в глобалната борба срещу изменението на климата е направен от учени от Великобритания и Америка.
Страната, която силно зависи от международния туризъм очаква катастрофални икономически последици поради пандемията от коронавирус, но има нещо положително в цялата ситуация: природата се възстановява.
В Световния ден на носорга ви припомняме разтърсващия материал от октомври 2016 г. за мрачния свят на бизнеса с рог от носорог и за това как двама южноафриканци могат да застрашат бъдещето на тези животни
Просто изпратете боклука обратно на онзи, който го е оставил в природата: съвсем логично. Всъщност това наскоро е направила управата на популярния национален парк „Кхао Яй“ край Банкок, съобщава BBC.
Your shot се превърна в световна общност на фотографи и изследователи от всички краища света. Снимките, представени тук, са от Норвегия, Хавана, Хошимин и други далечни места.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 1
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах