сп. National Geographic - Януари 2021
National Geographic KIDS - Декември 2020
На 26 октомври Българската православна църква почита паметта на Св. вмчк Димитрий Мироточиви (Димитровден).
Впечатляващи кадри от различни краища на света.
Силвинитът се добива заради богатите на калий соли, но освен това е много красив.
На 19 октомври светата Православна църква почита паметта на всебългарския небесен покровител – преподобни Йоан Рилски Чудотворец.
Има емблематични места на Хавайските острови, които идващите за първи път трябва да посетят задължително, но има и по-малко известни, които си заслужава да видите.
Руската православна църква смята за необходимо да се подходи с повишено внимание към погребението на тялото на Владимир Илич Ленин, заяви ръководителят на Синодалния отдел за външни църковни връзки митрополит Иларион в телевизионния канал Русия 24. Според духовника тази стъпка може да се предприеме, когато не предизвиква опозиция в обществото.
Богато илюстрираното ЛУКСОЗНО КОЛЕКЦИОНЕРСКО ИЗДАНИЕ „ТАЙНИ И ЗАГАДКИ в световната история“ събира в една книга 17 емблематични очерка в неповторимия стил на National Geographic и разбулва мистерии, които векове наред вълнуват човечеството.
1-ви октомври е официално призната дата от Международната кафе организация (ICO), на която честваме празника на кафето.
Анализ на хранителни остатъци в древни съдове за пиене показва, че някои бебета са били хранени с животинско мляко, вероятно в редки случаи и като крайна мярка.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 6
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах