сп. National Geographic - Декември 2020
National Geographic KIDS - Декември 2020
Има емблематични места на Хавайските острови, които идващите за първи път трябва да посетят задължително, но има и по-малко известни, които си заслужава да видите.
Руската православна църква смята за необходимо да се подходи с повишено внимание към погребението на тялото на Владимир Илич Ленин, заяви ръководителят на Синодалния отдел за външни църковни връзки митрополит Иларион в телевизионния канал Русия 24. Според духовника тази стъпка може да се предприеме, когато не предизвиква опозиция в обществото.
Богато илюстрираното ЛУКСОЗНО КОЛЕКЦИОНЕРСКО ИЗДАНИЕ „ТАЙНИ И ЗАГАДКИ в световната история“ събира в една книга 17 емблематични очерка в неповторимия стил на National Geographic и разбулва мистерии, които векове наред вълнуват човечеството.
1-ви октомври е официално призната дата от Международната кафе организация (ICO), на която честваме празника на кафето.
Анализ на хранителни остатъци в древни съдове за пиене показва, че някои бебета са били хранени с животинско мляко, вероятно в редки случаи и като крайна мярка.
След една наистина трудна за туризма година, когато половината планета беше блокирана от ограничения за пътуване, които продължиха и след „отварянето“ ще може ли пандемията да промени положително сектора, въпреки трудностите?
Преди повече от две хилядолетия 27 египтяни били погребани в Сакара, древен град на мъртвите. Органите им били премахнати и телата им увити в ленено платно. След това жреците ги поставили в дървени ковчези, украсени с йероглифи.
В Индия си струва да видите не само Тадж Махал.
Световноизвестният Тадж Махал отвори отново след шест месеца.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 3
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах