сп. National Geographic - Април 2018
National Geographic KIDS - Април 2018
Португалия, Тайван и Мексико оглавяват класацията на Expat Index, която оценява дружелюбността на местното население спрямо чуждестранните граждани. Последните могат да очакват леден прием в Швейцария, Австрия и Кувейт.
Заровеното съкровище е на стойност 2 милиона щатски долара (1,6 милиона евро), но Фен няма представа как тази стойност се е променила с годините.
В престижния Йейлски университет, Кънектикът може да учите специалност „Щастие“. Или поне различни начини да водите по-щастлив живот.
Според представително проучване на немския Institut Forsa 73% от анкетираните искат да се сложи край на ежегодната смяна на часовника. И с това край на лятното часово време!
Дори умерената консумация на алкохол може да доведе до сърдечносъдови заболявания и да скъси продължителността на животa – твърди ново британско проучване. В същото време пълното въздържание също не се препоръчва.
На 17 април 1879 г. княз Александър I Батенберг е избран за първия княз на България след освобождението й от турско робство.
В първата неделя след Възкресение Христово почитаме паметта на апостол Тома - един от 12-те христови ученици.
Тяндученг не е единственият град в Китай, имитиращ друг.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 1
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах