сп. National Geographic - Април 2020
National Geographic KIDS - Април 2020
По причини, трудни за разбиране, устойчивостта е станала силно политизиран въпрос. И въпреки това са нужни политически промени на всички равнища, за да ускорят прехода ни към чиста енергия.
Чехите са сред най-големите консуматори на бира в света и местните пивовари ги призовават да се активизират въпреки коронавирусната криза.
Мнозина обичат да се пошегуват, да се посмеят или разиграят някого, но един ден в годината с това се занимават абсолютно всички.
По целия свят лятното часово време въздейства на международните комуникации, внася промени в часови зони и евентуално влияе на здравето. Ето някои малко известни факти за него
Елиза Скидмор не е сред известните жени в съвременния свят. Но с нейното име са свързани някои любопитни факти, които са я превърнали в уникална за времето си личност.
Системен мониторинг на домашното врабче за последните години показва, че популацията му силно намалява.
Днес на много места по света трябваше да се празнува Денят на Св. Патрик. Разгледайте тези кадри от изумруденозеления остров
Кадрите, които виждате тук, са подбрани сред повече от 15 000 фотографии.
Фотографи преследват светлината в търсене на отблясъци, които да превърнат снимките им от обикновени кадри в произведения на изкуството.
На 3 март 1878 година в градчето Сан Стефано, днешен Йешилкьой, предградие на Истанбул, е подписан мирен договор между Русия и Османската империя.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 1
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах