сп. National Geographic - Февруари 2021
National Geographic KIDS - Февруари 2021
Пустинен дворец, направен от сол, стая сред коралов риф, апартамент в луксозно ремонтиран самолет и други уникални места за настаняване ще променят представата ви за хотелите.
Слънцето изгрява над манастира „Свети Сава“, който сякаш е изникнал от земята в Юдейската пустиня.
Вождът на индианското племе чероки, живеещ в Съединените щати, Чък Хоскин-младши, поиска от Jeep да спре да използва наименованието на народа му в имената на автомобилите на Jeep – Grand Cherokee и Cherokee. Това съобщи Си Ен Ен.
За първи път в историята Ниагарският водопад ще бъде осветен в цветовете на българския трибагреник по повод Националния празник на България.
Вижте снимки на нашите фотографи в инстаграм: @brianskerry, @renan_ozturk, @pedromcbride, @stevewinterphoto, @robertclarkphoto, @paulnicklen и @randyolson.
Олимпиадата в Токио остава под въпрос, но нуждата от по-големи стадиони по време на олимпиади поставя нови проблеми пред модерните градове: какво да правят с олимпийските съоръжения, след като приключат игрите? Разгледайте галерията
През 42 г. пр.Хр. тримата най-силни мъже в Рим са начело на републиката. Триумвиратът на Лепид, Октавиан и Марк Антоний е несигурен съюз след бурни времена
Музеят на изкуството към Американския университет във Вашингтон показва севернокорейски картини в стил социалистически реализъм.
Селекцията от снимки, подбрани от @natgeo Instagram.
Сред всички грехове, от които човечеството страда, един от най-шокиращите е поробването на деца за сексуална експлоатация.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 1
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах