сп. National Geographic - Януари 2021
National Geographic KIDS - Декември 2020
Мечтали ли сте на стоите на върха на покрити със съвършена пудра склонове или голям планински улей и да знаете, че снегът е единствено и само за вас? За някои скиори това е само мечта, при хели-ските – реалност.
Насладете се на наситените багри и изпъстрените с цветовете на дъгата моменти от пътувания до различни дестинации и култури. Снимките са участвали във фотографския конкурс на National Geographic - Travel Photographer of the Year.
Високата 1500 метра скала се променя, но непрекъснато привлича катерачи. Разгледайте галерията колекционерски снимки!
Ако затоплянето продължава да топи ледените шелфове, ключови за оцеляването им, императорските пингвини ще поемат на своя... марш към изчезването.
Американско проучване сочи, че застрашените от наводнения крайбрежни територии са повече от очакваното.
В Деня на благодарността осем фотографи на National Geographic споделят свои кадри, за които са благодарни на съдбата, че са успели да заснемат.


Топенето на ледовете в резултат на климатичното затопляне, чието темпо значително се ускори през последните години, е снимано с фотоапарат от чешкия учен Фридрих Симони (1813-1896) още през 1880г.
Да вървиш по вода
Припомняме ви великолепните алпийски гледки, които участваха във фотографския конкурс на National Geographic Travel Photographer of the Year.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 2
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах