сп. National Geographic - Юни 2019
National Geographic KIDS - Юни 2019
Точно както при хората: с подаръци, парфюми и разкриване на чувствата
Австралийците отявлено се гордеят с кенгурутата. Тези скокливци са звезди във филми и телевизионни шоу спектакли, поеми и детски книжки.Може би няма друго животно и нация в света, които да са толкова тясно свързани.
Идеята за изработка на изделия от гъби хрумва на Себастиан Кокс, който по професия е производител на мебели. Той прави дървени артикули, като има за цел да оставя възможно най-малък въглероден отпечатък върху природата.
До 2 100 г. океанът, такъв, какъвто го познаваме, вероятно ще смени цвета си.
*Издателство „Вакон“ посвещава преиздаването на книгата „Свирепа арена“ на паметта на алпиниста Боян Петров, който на 7 февруари, 2019 г. щеше да навърши 46 години.
Няма съмнение, че планетата Земя е изумителна. Това е мнението и на малцината, успели да я зърнат от космоса със собствените си очи.
Не само пеперудите налитат на алкохол.
Проучване показва какво се случва с костенурките, когато ядат пластмаса
Усещането да летиш надолу по пистата е страхотно, но то е още по-магическо, когато предприемеш това приключение след залез слънце.
Може и да не е за вярване, тъй като голяма част от САЩ е покрита с дебели преспя сняг и през последната седмица бяха отчетени рекордни минусови температури, но пролетта в страната ще настъпи по-рано, съобщава Си Ен Ен.
6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Страница 13
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах