сп. National Geographic - Септември 2020
National Geographic KIDS - Септември 2020
Природозащитниците в Бразилия пуснаха кадри на бебе южноамерикански тапир – първото, видяно в горите на Рио де Жанейро от повече от 100 години, съобщава Евронюз.
В много държави по света 14 април се отбелязва като Ден на делфините. Целта на инициативата е да привлече вниманието към едни от най-интелигентните същества на нашата планета.
Животинските видове, които наистина учат малките си, а не разчитат на социалното „обучение“, се броят на пръстите на ръцете ни.
Тигър в зоопарка в Бронкс в Ню Йорк Сити има положителен тест за вируса, причиняващ COVID-19.
Всеки ден десетки изумителни разказвачи открехват врата към своя свят чрез снимките си. Тук редакторите са подбрали 12 специални кадъра, които се надяваме да ви вдъхновят.
Ледът, който открай време очертава планинските вериги на Южна Азия, се топи и образува огромни нови езера, увеличавайки риска от катастрофални наводнения.
Повишаването на температурите може да има дълбоко физическо въздействие върху една от най-любимите пойни птици в света.
Нестресираните и спокойни хора са с привлекателно и младежко излъчване. Кой не би искал да избягва напрежението и стреса, което за жалост невинаги се получава във всекидневието.
Ето няколко начина, по които животните показват колко са умни.
Докато светът продължава да се бори с коронавирусната инфекция COVID-19, милиони хора в Африка и Близкия Изток се изправят пред все по-влошаващата се и безпрецедентна криза с пустинните скакалци, които унищожават всичко по пътя си.
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Страница 10
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах