сп. National Geographic - Март 2020
National Geographic KIDS - Март 2020
Освен по-очевидните симптоми като суха кашлица и висока температура още няколко симптоми говорят за инфекция с коронавирус.
Какъв по-добър начин за прогонване на скуката от класическата английска кримка?
Бундесверът (въоръжените сили на Германия)- мобилизира 15 000 войници в подкрепа на държавните и местни власти в кризата с коронавируса. Пълна операционна готовност трябва да има през тази седмица.
Нестресираните и спокойни хора са с привлекателно и младежко излъчване. Кой не би искал да избягва напрежението и стреса, което за жалост невинаги се получава във всекидневието.
Жулиен Лоазо, професор по средновековна история в университета Екс-Марсилия описва подробно за „Пари Мач“ паралелите между пандемията, която сполетя средновековното общество през XIV век, и тази на коронавируса, който днес парализира по-голямата част от света.
По целия свят лятното часово време въздейства на международните комуникации, внася промени в часови зони и евентуално влияе на здравето. Ето някои малко известни факти за него
Безброй фалшиви новини и конспиративни теории свързани с коронавируса циркулират из интернет пространството.
Броят на смъртните случаи в Италия, причинени от коронавируса, е нараснал с близо 1000 за един ден, включително 44 лекари.
Вижте още статии по категории
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах