Странна сутрин-обикновена за Катрин

Странна сутрин-обикновена за Катрин

№: 4 • Снимка на Християна Владимирова Гецова, Благоевград • Добавено на 03.08.2016
2 гласа • Категория: Удивителни/забавни животни

Странна сутрин-обикновена за Катрин


Моето котенце на име Катрин е много енергично и забавно.
Веднъж се качи на мрежата ни, която трябваше да ни предпазва от насекоми, но след нейното качване на мрежата, тя я надупчи цялата и не вършеше работа.

Моето котенце има и още по-удивителни истории, но за жалост нямам снимки на тях.
1. Катрин се беше скрила под една кола и докато се усетя, тя вече БЕШЕ ВЛЯЗЛА ДО ДВИГАТЕЛЯ НА КОЛАТА!!! След три часа чакане, шофьора на колата се появи и аз му разказах случката. Той отвори предния капак на колата и много се учуди от факта, че ДО ДВИГАТЕЛЯ НА КОЛАТО МУ ИМАШЕ КОТЕНЦЕ!

2. Катрин мяукаше. Беше прохладна вечер. Говорех по телефона, но изведнъж чух, че Катрин мяука все по-жално и по-жално. Излязох на терасата да я видя (тя беше на терасата, защото много искаше да си играе там). ОГЛЕДАХ СЕ, НО НЕ ВИДЯХ НИЩО. НАПРАВИ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЕДНА МАЛКА ЛАПИЧКА! КОТЕТО СЕ ДЪРЖЕШЕ НА МАЛКО. ЩЕШЕ ДА ПАДНЕ ОТ ТЕРАСАТА! Аз му хваща лапичката и го спасих.

3. Катрин беше на разходка и изведнъж избяга в далечината. Търсих я няколко часа,но безуспешно.
На следващия ден я ВИДЯХ В ТРЪБАТА ЗА ИЗТИЧАНЕ НА ВОДАТА ОТ ТЕРАСИТЕ НА НАШИЯ БЛОК. МНОГО СЕ ИЗПЛАШИХ. ПОВИКАХ ЕДИН СЪСЕД, ЗА ДА МИ ПОМОГНЕ С КАТРИН,ЗАЩОТО БЕШЕ ЗАКЛЕЩЕНА В ТРЪБАТА. НАКРАЯ УСПЯХМЕ ДА СПАСИМ МАЛКОТО КОТЕ!!!

Всички снимки на Християна Владимирова ГецоваГалерия