сп. National Geographic - Май 2018
National Geographic KIDS - Май 2018
Доналд Тръмп се обърна с въпрос към Бил Гейтс. Това не е осъдително - дори Доналд Тръмп не може да знае всичко. Но въпросът му определено е изненадал Гейтс.
Когато принц Хари слезе от колата в събота сутринта мнозина забелязаха, че е избрал военна униформа вместо костюм за сватбата си.
Огромно множество от близки, приятели и познати на Боян Петров се отправиха към Копитото в знак на почит към алпиниста, който остана завинаги на Шиша Пангма.
Една трета от световните защитени територии са били унищожени от човешката дейност и вече не са подходящи за целта, показва ново проучване.
Ставането рано сутрин е мъчение почти за всеки, но това важи с особена сила за „совите“. или на технически език: хората със синдром на забавена фаза на съня.
Известната статуя на Давид е символ на съвършеното мъжко тяло. С изключение на една малка подробност – пенисът. Но тази статуя не е единствен пример. Защо това е така?
Днес се отбелязват 112 години от създаването на Пристанище Варна.
В началото на февруари компанията на Илън Мъск SpaceX изпрати най-мощната ракета Falcon Heavy, заедно с автомобила Tesla Roadster, за тестови полет в космоса с цел да обиколят Марс.
Вижте още статии по категории
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах