сп. National Geographic - Октомври 2019
National Geographic KIDS - Октомври 2019
Хиляди хора са участвали в огромна почистваща операция за отстраняване на нефт и катран от плажовете по североизточния бряг на Бразилия в събота, съобщи Би Би Си.
На 19 октомври светата Православна църква почита паметта на всебългарския небесен покровител – преподобни Йоан Рилски Чудотворец.
Някои хора превръщат правенето на кафе в наука. Специални зърна, идеална температура, идеалното количество захар. Други го предпочитат чисто, без излишно украшения.
Поглед към снимките, които един смел фотограф е успял да скрие от правителството на Китай.
Изследователи от Руското географско дружество по време на експедиция до Арктика откриха добре запазена бъчва с кафе на зърна.
На пазара е новата книга на сп. „Кулинарен журнал“, която се нарича „Стари български рецепти“. Ето какво споделя за нейното създаване главният редактор Елица Минева.
САЩ може и да са първите кацнали на Луната, но най-дълбоката изкуствена дупка на Земята е изкопала Русия. От началото на 1960-те, науката безуспешно се опитва да стигне до земната мантия.
Нова теория предлага най-доброто досега обяснение за съскащите и пукащи звуци, които се чуват по време на величественото светлинно явление.
Вижте още статии по категории
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах