сп. National Geographic - Януари 2019
National Geographic KIDS - Декември 2018
Българска народна банка (БНБ) представи сребърна възпоменателна монета за Пловдив - Европейска столица на културата,
Животът в пустинята Атакама се е приспособил да съществува в едни от най-сухите условия на Земята.
Вечерта на 2 януари китайски апарат, наречен на древната богиня на Луната, Чанъе, се приземи на далечната страна на Луната, където досега не бе стъпвал нито робот нито човек.
На 4 януари София отбелязва 141 години от Освобождението на града от турско робство.
Пирамидите в Гиза се посещават от хиляди туристи всеки ден. Историята на тези древни конструкции не спира да вълнува човечеството. Те не само изглеждат необичайно, но и крият много тайни. Експерти вече могат да кажат, че са разкрили някои от тях.
Китайският космически апарат Чанъе-4 за изследване на обратната страна на Луната кацна на естествения спътник на планетата ни, съобщи държавната телевизия на Китай.
Ако редовно готвите у дома, въздържате се, доколкото можете, от бърза храна и консумирате много плодове и зеленчуци значи правите услуга на тялото си – стига да използвате правилните кухненски съдове.
Учени от Далянския институт по химическа физика към Китайската академия на науките в Ляонин откриха как да преобразуват медта така, че качествата й изключително да се доближават до тези на златото.
Бабите са виновни за това, че децата страдат от затлъстяване, пише в.“Дейли мейл“.
Тези впечатляващи снимки са направени от астронавти на борда на Международната космическа станция. Селекцията е направена от екип на космическия център на НАСА „Джонсън“.
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Страница 9
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах