сп. National Geographic - Януари 2019
National Geographic KIDS - Декември 2018
Бабите са виновни за това, че децата страдат от затлъстяване, пише в.“Дейли мейл“.
Тези впечатляващи снимки са направени от астронавти на борда на Международната космическа станция. Селекцията е направена от екип на космическия център на НАСА „Джонсън“.
Япония е решила да се оттегли от Международната китоловна комисия(IWC), която забранява ловуването на китове за търговски цели от 1986 г.
Въпреки че магнитното поле и фотосинтезата на растенията помагат за запазването на земната атмосфера, в космоса всеки ден изтичат по няколко тона кислород.
Немски учени от Института за изследване на метаболизма „Макс Планк“ обясниха причината за лакомията.
Преди 20 години, през 1999 г., светът беше съвсем различен от това, което е днес. Въпреки че 1999 г., не беше толкова отдавна, имаме чувството, че е било преди милион години. Ето няколко примера
Необходимо е освобождаването на допълнителни мечки в Пиренейските планини, делящи Франция и Испания, за да се гарантира оцеляването на новопоявилата се популация в региона, заяви активистката група, грижеща се за защитата на мечките.
Властите на островите Галапагос забраниха продажбата и употребата на фойерверки на територията на архипелага, за да защитят уникалната фауна, съобщава Би Би Си.
Британски изследовател прекосява Антарктида сам два дни след американеца Колин О‘Брейди.
Откриха жив под снега и последния затрупан от лавина в Хабаровския край на Русия, съобщава ТАСС. Той е откаран в болница като състоянието му е тежко.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 8
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах