сп. National Geographic - Февруари 2019
National Geographic KIDS - Февруари 2019
Две трети от хималайските ледници, „Третия полюс” в света, могат да се стопят до 2100 г., ако глобалните емисии не бъдат намалени, предупредиха учените в голямо ново проучване
Изследователи разработиха двуминутен трик за да не харесвате мазна храна
Това уникално издание разкрива 24 велики империи, от величествения Египет и могъщата империя на Александър до загадъчните династии в Африка и Азия, които са в основата на човешката цивилизация. Съзидателни и разрушителни, бляскави и жестоки, брутални и доброжелателни, те са оформили нашия свят.
Арктически студ. Упоритите алпинисти, които са разположили базовия си лагер в подножието на К2, доброволно търсят тези негостоприемни условия, за да направят изкачване, което отдавна се счита за невъзможно
Не само пеперудите налитат на алкохол.
Учени от Далекоизточния федерален университет (ДИФУ) и Далекоизточния клон на Руската академия на науките са разработили нов дезактиватор, който пречиства водата от разтворен уран до 95%, съобщава университетът.
Проучване показва какво се случва с костенурките, когато ядат пластмаса
Усещането да летиш надолу по пистата е страхотно, но то е още по-магическо, когато предприемеш това приключение след залез слънце.
В Северен Китай от приложение на телефона ще разберете дали живеете близо до длъжник
Проучване на University of Wisconsin разкрива кои собственици са по-умни
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 5
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах