сп. National Geographic - Януари 2019
National Geographic KIDS - Декември 2018
Хуморът ни се отплаща в много ситуации – веселите хората често са предпочитани, когато си търсим партньор
На 13-ти януари отбелязваме деня на българското кино. През 1915 г., на същата дата, се провежда първата прожекция на първия български игрален филм „Българан е галант“.
2019-а година бележи 90 години от рождението на един от най-самобитните и плодовити майстори на словото у нас.
Идеалът за женска красота се е променял през годините и сезоните – понякога това се били дългите крака, друг път пищните извивки или анорексична фигура като на манекенката Туиги. Но един акцент остава във времето – подчертаната (тънката) талия.
Впечатляващ спектакъл за официалното откриване на Пловдив – Европейска столица на културата обсипа с цветове и светлини града под тепетата.
Моторните превозни средства трябва да спрат на пешеходна пътека, за да могат пешеходците да пресекат улицата. Поне така трябва да бъде. За съжаление, това не винаги се случва, поради което често стават инциденти.
В сърцето на средновековния център на Падуа в Северна Италия първият в света постоянен анатомичен театър пази историята на съвременната медицина.
Какво е типично за преуспелите хора? Oптимизъм и голяма доза самоувереност.
Резистентността към антибиотиците струва все повече човешки животи. Решението може да бъде „под краката ни“
Дом на модерни небостъргачи и историческа колониална архитектура, Сантяго де Чили предлага на посетителите си възможност да прекрачат от миналото в настоящето само с пресичането на улицата.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 4
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах