сп. National Geographic - Ноември 2018
National Geographic KIDS - Ноември 2018
В неделя Чили обяви, че ще поиска от Британския музей в Лондон да върне останките на изчезнал преди около 10 хил. години ленивец, известен като милодон, който е обитавал Патагония.
Спортистът Колин О‘Брейди ще атакува сам един от най-страховитите райони на земята.
Родопите са си същите, очертанията на хребетите не се променят, нито стръмнините. Хората, обаче, са различни. Особено когато са застанали пред обектива на майстор- фотограф.
ГИС конференция под надслов „20 години проектираме света заедно“ събира на едно място водещи световни и български специалисти в сферата
Слънцето изгрява над манастира „Свети Сава“, който сякаш е изникнал от земята в Юдейската пустиня.
Археолози направиха изключително важно откритие край гръцкия град Аталанти, разположен на около 150 километра северозападно от Атина, съобщава Асошиейтед прес.
Удоволствието и играта са важна движеща сила за исторически промени.
Продължителността на живота на хората и животните зависи от броя на невроните в мозъка. До този извод стигнаха учени от американския Университет Вандербилт.
Най-сетне е петък! Ако и на вас ви се иска да приключите седмицата с чаша вино, тогава със сигурност и вие сте забелязали вътрешната извивка на дъното на бутилката.
Винаги се възхищаваме на изключително интелигентните хора. Те бързо схващат, получават най-добрата работа и печелят най-много пари. Фасулска работа, смятат мнозина.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 3
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах