сп. National Geographic - Септември 2018
National Geographic KIDS - Септември 2018
Европейският център за ядрени изследвания (ЦЕРН) започна ремонт за увеличаване на мощността на Големия адронен колайдер край Женева, съобщи АФП.
Уникален опит за спускане със сноуборд от Шиша Пангма в Хималаите предстои тази есен.
В продължение на 45 години изследователите търсят общото между подхода на родителите на интелигентите деца към тях– ето какво установяват.
В Южноафриканската провинция Лимпопо има толкова голям баобаб, че хората решават да построят в кухата му сърцевина кръчма. Обиколката му е близо 46 метра и вътре има две помещения.
Вече трима души са в списъка на загиналите при силното земетресение, което стана в понеделник в югозападната част на главния японски остров Хоншу.
Турция смята да изгради собствена научна база на Антарктида следващата година. Това заяви президентът на страната Реджеп Ердоган на официалната си страница в „Туитър“.
Смайващи фотографии на пластмасови парченца, гумени ластичета и други остатъци, открити в стомаха на зелена костенурка в Тайланд, подчертават кризата с увеличаващото се замърсяване на моретата.
От началото на първенството през 1930 г. досега в него са участвали над 70 страни с надежда да спечелят шампионската титла.
За първи път учените са видели огромния взрив, изхвърлен от черна дупка, която яде звезда.
Разгледайте архивните фотографии, на които хора от различни краища се наслаждават на този обичан спорт.
19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Страница 26
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах