сп. National Geographic - Януари 2019
National Geographic KIDS - Декември 2018
Удоволствието и играта са важна движеща сила за исторически промени.
Продължителността на живота на хората и животните зависи от броя на невроните в мозъка. До този извод стигнаха учени от американския Университет Вандербилт.
Най-сетне е петък! Ако и на вас ви се иска да приключите седмицата с чаша вино, тогава със сигурност и вие сте забелязали вътрешната извивка на дъното на бутилката.
Винаги се възхищаваме на изключително интелигентните хора. Те бързо схващат, получават най-добрата работа и печелят най-много пари. Фасулска работа, смятат мнозина.
Във ведро августовско утро през 2007 г. двама руски водолази стигат до 4267 м дълбочина в Северния Ледовит Океан и поставят на Северния полюс руското знаме, направено от титан.
В четвъртък хиляди служители на Гугъл временно спряха работа в протест срещу сексизма, расизма и злоупотребите на властимащи.
Известни са популярните туристически места в Черния континент, като резервата „Масаи Мара“ и лозята на Кейп. Но в Африка има 54 страни със забележителна култура и неземни природни чудеса. Ето някои по-малко популярни места, където може да опознаете континента в дълбочина.
Британски учени демонстрираха практически как се броят китове от космоса, съобщава Би Би Си.
В Индия официално беше открита най-високата статуя в света с фойерверки и фолклорни танци, но и при сериозни мерки за сигурност, тъй като местни групи недоволстват от гигантските разходи за скулптурата на герой за независимост, висока 182 метра.
Поради лошото време и високите приливи италианският исторически град бе отново наводнен. Какво бъдеще го чака?
19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Страница 26
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах