сп. National Geographic - Февруари 2019
National Geographic KIDS - Февруари 2019
Вероятно ви се е случвало неведнъж докато гледате филм да изпратите няколко съобщения от телефона си или да потърсите информация за актьори с негова помощ.
Тестови камери за видеонаблюдение бяха поставени в началото на седмицата на ключови за разселването на благородни и елените лопатари места в Източните Родопи
В Древен Египет жените-владетелки запазвали обществото стабилно във времена на потенциален смут.
Най-високопоставеният американски лекар във вторник призова за "агресивно" действие срещу употребата на електронни цигари, която според него е достигнала епидемични размери сред младежите и излага на риск тяхното здраве и развитие на мозъка.
Саудитска Арабия завършва строителството на метрополитена в столицата Рияд и планира сходни проекти в други големи градове, като Джеда, Мека и Медина.
Вижте колко повече печелят шефовете на McDonald's, Amazon, Google и други корпорации в САЩ в сравнение с обикновения служител
Понякога се събуждате и просто не сте в добро настроение, вероятно ви предстои изпит, имате важна среща или просто ви чака натоварен ден.
Южнокорейски учени стигнаха до извода, че черният ориз може да помогне в борбата с излишните килограми и да предотврати затлъстяването.
17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Страница 24
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах