сп. National Geographic - Март 2019
National Geographic KIDS - Март 2019
В пълна изолация и в изпотени скафандри шестима „астронавти“ тестваха на Земята как ще могат да живеят и работят на Марс
Популярни марки като Amazon, Google, Nike и много други са неделима част от ежедневието ни и повечето от нас се сблъскват поне с една на ден. Малцина обаче знаят какво точно означават имената им.
Температурите в Арктика са най-високите през последните 115 000 години, се казва в нов доклад, публикуван в Nature Communications.
Рекордни наводнения, предизвикани от проливни дъждове, причиниха истински хаос в североизточната част на Австралия, съобщава АФП.
Според ново проучване по-високите и едри жени е по-вероятно да доживеят 90. Учени от Университета в Маастрихт изследвали връзката между ръста, индекса на телесна маса (BMI) и физическата активност.
Екипът на Зелени Балкани има удоволствието да Ви покани да участвате в конкурс за детска рисунка на тема „Опазване на влажните зони и климатичните промени в нашия район“.
Около 1.4 милиарда души живеят в Китайската народна република. Това e най-многолюдната нация на планетата.
Водата вече не е средство от ежедневието ни, а все по-често означава здравословен, интелигентен начин на живот – за красота и статут
„Може да се каже, че мъжете се разболяват по-често от жените поради различия в имунитета“ – твърди имунологът Беатрикс Грубек от University of Innsbruck.
Вместо да показват на децата си колко ценни са парите, родителите могат да им внушат, че имат право да разполагат с тях
12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Страница 19
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах