сп. National Geographic - Септември 2018
National Geographic KIDS - Септември 2018
Английско изследване класира 200 държави според скоростта на предлаганата интернет връзка.
Актрисата и модел Кели Брук има съвършеното тяло от научна гледна точка – това установили в проучване изследователи от Тексаския университет.
Отидете отвъд забележителностите на Рим и плажовете на амалфийското крайбрежие: открийте очарованието на Милано.
Вкусните и екзотични ухания са основната причина, поради която много пушачи и непушачи пробват и започват да пушат електронни цигари. Това установиха британски нарколози.
Китай има сериозен принос в областта на технологиите за наблюдение. Сред най-новите открития на страната са специални дронове, чието поведение наподобява това на истински птици. Те са тествани в района на Синдзян, където са останали напълно незабелязани.
За пръв път в Столичния зоопарк и като цяло – в България, се излюпи яйце на двойката редки птици тукан.
Броят на жертвите на проливните дъждове и предизвиканите от тях наводнения и свлачища в Япония достигна 179 души, а десетки други са безследно изчезнали, съобщават властите на островната държава.
Футболът е най-популярният спорт в света и има защо – обичат го най-малко 265 милиона души по света, лесно се играе където и да е навън и го свързваме с имена на големи футболисти.
Всеки един от нас тайно се надява някъде из къщата да намери стар предмет, който да се окаже наистина ценен. За съжаление това не се случва често.
Носенето на вратовръзка влияе неблагоприятно на главния мозък, смятат лекари от германската университетска болница Шлезвиг-Холщайн, предаде РИА Новости.
12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Страница 19
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах