сп. National Geographic - Ноември 2018
National Geographic KIDS - Ноември 2018
Учени от университета „Сергей Королев“ в Самара са изобретили двигател за космически кораби, който работи с гориво, в състава на което влиза и алкохол, предава ТАСС.
Шефът на „Тесла“ сподели пред New York Times, че в момента работи по 120 часа на седмица и че това се отразява на физическото му състояние.
Какви картини изникват в главата ви, когато стане въпрос за края на света? Астероиди, световни войни, извънземни, климатична катастрофа?
Най-малко двама души загинаха, а повече от 100 бяха ранени на северния японски остров Хокайдо в резултат на мощно земетресение с магнитуд 6,7 по Рихтер, регистрирано тази нощ.
Най-малко 8 души загинаха в Япония в резултат на силния тайфун „Джеби“, който връхлетя западната част на страната, съобщава агенция Киодо.
Тенденцията по дървета да се разполагат хотели дава възможност на много хора да избягат от ежедневието и да погледнат към природата от друг ъгъл. Тези хотели не само имат новаторски дизайн, но и в много отношения са по-устойчиви от обичайните.
Сградата на Бразилския национален музей, където избухна огромен пожар на 3 септември, може да се срине, съобщи телевизионният канал „Глобо“, цитирайки противопожарната служба.
Изолираността на острова го е пощадила от човешкото присъствие, но не и от 18 тона пластмасови боклуци.
Под тази прашна пустиня се намира древна напоителна система, която все още функционира.
Хумор, самочувствие, изваяно тяло…Списъкът с характеристиките, на които трябва да отговарят мъжете, е дълъг.
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Страница 18
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах