сп. National Geographic - Юни 2019
National Geographic KIDS - Юни 2019
Група британски учени взели проби от сладководни скариди от пет реки на 15 различни места в графство Съфолк, селски район североизточно от Лондон.
Историята на кита – белуга руски шпионин край бреговете на Норвегия продължава да обикаля световните медии. Китът отказва да напусне пристанището и радва местните жители с трикове на фона на различни теории от къде се е появил.
Малка и без излаз на море, Северна Македония, която гласува в неделя на президентски избори, наскоро влезе в световните новини, когато промени името си, за да сложи край на продължаващ 30 години спор с Гърция.
Появата на новия полумесец бележи началото на Рамазана – най-свещения месец в ислямската култура.
Свети великомъченик Георги Победоносец (ок. 275-281 г. – 23 април 303 г.) е един от най-почитаните светци, мъченик за Христовата вяра в Източноправославната църква.
На 6 май 2018 г. в посолството на Република България в Пекин постъпва информация от Тибетската алпинистка асоциация, че българският алпинист Боян Петров е в неизвестност от 3 май.
Меган Маркъл роди здраво момченце, новината бе съобщена от гордия баща принц Хари.
Само защото звучи погрешно, не означава, че е грешно. Шоколадът може да е една от най-разнообразните съставки в изкуството на готвенето. Съчетава се със сладки и солени храни по необичайно добър начин.
Американските градове са разделени, пише Business insider.
Докато при няколко основни града по крайбрежието се наблюдава нарастване на населението, други градове на североизток и в Средния запад все повече наподобяват градове-призраци.
На 3-май, два дни преди посещението си у нас, Негово Светейшество папа Франциск отправи приветствие към българския народ.
7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Страница 14
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах