сп. National Geographic - Септември 2019
National Geographic KIDS - Септември 2019
Жител на Аляска намери бутилка с послание от времената на СССР. Снимката на находката е публикувана във Фейсбук, съобщи РИА Новости.
В столицата на Индонезия Джакарта има цял квартал на покрива на голям мол, пише вестник Гардиън.
През уикенда САЩ отново бяха разтърсени от две жестоки събития, при които двама извършители застреляха 29 души и раниха десетки други.
Планините имат най-разнообразни форми и размери, различни са по вид и височина. Някои от тези геоложки образувания имат религиозна значимост, други са важни за геологически изследвания или като места за поклонничество на пътешественици и катерачи.
Процентът на компании в САЩ, основани от имигранти, стига рекордни нива. Това установява изследователският институт New American Economy след оценка на списък от компании, публикуван в американското бизнес списание Fortune 500.
Дългият живот в космоса на път към Марс ще направи екипажа по-податлив на паник атаки и амнезии заради влиянието на космическите лъчи на предаването на сигнали към мозъка.
Месеците юни и юли накараха доста хора да се изпотят тази година. Рекордните горещини с температури над 40 градуса са всъщност много рядко явление за Европа.
Август, време за отпуски, за разтуха, за забавления. Всички искаме да почиваме, докато екип от специалисти, обединяващ различни организации и дружества – не само от България, – се опитва за пореден път да влее живителни сили в популацията на египетския лешояд в Източните Родопи.
На 6 август Българската православна църква отбелязва празника Преображение Господне.
Едва на 31 светлинни години от Земята може би се намира обитаема планета с течна вода на повърхността.
7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Страница 14
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах