сп. National Geographic - Септември 2018
National Geographic KIDS - Септември 2018
Властите на идиличния гръцки остров Санторини предложиха защита на магаретата, които превозват туристи по стръмните хълмове, след като бяха изправени срещу вълна от обществено недоволство.
Френският парламент прие закон, който забранява използването на мобилни телефони в училищата.
И петимата ни национали се завръщат с отличия от Португалия. Отборът се прибра в неделя, 29 29.07, в 23:00 ч. с полет от Мюнхен.
Със свещи в ръка и едноминутно мълчание, гърци на всякакви възрасти се събраха на площад „Стингама” през гръцкия парламент и пред паметника на незнайния войн, за да почетат жертвите на пожарите от миналата седмица.
Хората не са моногамни в сексуално отношение по същия начин, по който множество птици са.
Черна дупка в центъра на нашата галактика помогна на астрономите да потвърдят ключово предположение на Албърт Айнщайн, направено в неговата „Обща теория на относителността“, съобщава Би Би Си.
Вулканът Каримски на полуостров Камчатка в североизточната част на Русия изхвърли стълб пепел на височина пет километра над морското равнище, предава РИА „Новости“.
Агенция „Блумбърг“ изготви класация на страните според цената на бензин А-95.
Новопостроен мост в турската провинция Кахраманмараш привлича стотици туристи, предава CNNTurk.
Китайски учени установиха, че скандинавската диета снижава риска от деменция с цели 30%, пише английското издание „Дейли мейл“.
7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Страница 14
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах