сп. National Geographic - Октомври 2019
National Geographic KIDS - Октомври 2019
Приключения по време на пътешествия, разказани от известни актьори, режисьори и сценаристи
На кинофестивала във Венеция, няколкостотин протестиращи поискаха забрана на големи круизни кораби, тъй като по думите им те заплашват едно от най-богатите на история места в света, съобщи АФП.
„Художничката“ от Мери Бесон е новият вдъхновяващ роман, който от издателство „Емас“ подбират за своята Колекция „Музи“.

Джогингът ни държи в добра форма и здраве. Това със сигурност е така. Но колко често трябва да ходим пеша, за да живеем по-дълго и да сме по-здрави?
На 9 септември 2019 г. се навършват 75 години от комунистическия преврат, който преобърна развитието на България, отклони страната ни от нейния естествен европейски път и я хвърли в един кървав експеримент, чиито последици се чувстват и днес.
Миналия месец консорциум от астрономи съобщи, че е записал още осем нови радиоимпулса, които могат да дадат отговор какви са мистериозните бързи радиовълни, открити за първи път 2007-ма година.
Девствена природа, скрита зад пясъчни дюни скоро ще бъде достъпна за туристите, които искат да посетят една от най-консервативните държави в света.
Експертите твърдят, че много скоро дълбочината на сероводородния слой в Черно море ще бъде 15 метра.
Австрийската столица за втора поредна година печели титлата за най-добрия за живот град в света, според годишната класация на световните урбанистични центрове на „Economist Intelligence Unit“.
НАСА и Европейската космическа агенция обединяват усилията си за амбициозна мисия за използване на космически кораби за отклоняване на астероид.
6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Страница 13
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах