сп. National Geographic - Ноември 2018
National Geographic KIDS - Ноември 2018
Сканирането на планети за специфична светлина, отразявана от растенията, може да разкрие наличието на потенциален живот и може да ни каже с каква скорост напредва еволюцията там.
„Пещерата на Плутон“ в днешна Турция, която наричат и „Двери към ада“, още от античността представлява мистерия за човечеството.
За трети път в страната се провежда благотворителната инициатива за събиране на пластмасови капачки.
Близо 400 души загинаха след мощното земетресение с магнитуд 7,5 по Рихтер и последвалото го близо двуметрово цунами в Индонезия, съобщава АФП.
Има много клишета за синеоките хора. Научни изследвания установяват, че те имат по-голяма търпимост към болката, а изследване на Медицинския Университет в Питсбърг открива и още нещо.
„Амазон“ използват фалшиви пакети, за да хванат крадящи шофьори, научи Business Insider от поверителни източници.
С ярки оттенъци и падащи листа настъпването на есента вдъхновява.

Над 340 града от 30 европейски страни ще се включат в инициативата този петък
На 3 октомври 2018, от 18:30 ч. в Националния музей „Земята и хората“ ще бъде представена изложба „Каузите на Боян Петров – биоразнообразието в Кресненския пролом“ с участието на негови близки, официални лица и приятели.
Въпросното решение за климатичните промени се обсъжда от няколко години насам. Според някои то би било особено ефективно и сравнително евтино. Проблемът е, че е доста противоречиво.
6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Страница 13
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах