сп. National Geographic - Ноември 2018
National Geographic KIDS - Ноември 2018
Интелигентността може да се прояви под различни форми: даване на добър съвет, изумителна обща култура или признаване, че грешим и че трябва да преразгледаме мнението си.
Състоя се последният търг на риба тон по изгрев слънце на известния рибен пазар „Цукиджи“ в Токио, съобщава Би Би Си.
Голям камък, използван в продължение на години като стопер за врата, се оказа рядък метеорит, струващ хиляди долари, съобщава Би Би Си.
Украйна строи първия си соларен парк в изоставения район около изведената от експлоатация атомна централа „Чернобил“, съобщава Би Би Си.
Ветрогенераторите, които се смятат за екологично чиста алтернатива на фосилните горива, не са безопасни за природата, твърдят учени от Харвардския университет.
Първото издание на Sofia Vinyl Fest събра днес търговци на грамофонни плочи.
В пет града в страната Европейските дни на птиците ще бъдат отбелязани с разнообразни събития. Това са София, Хасково, Свищов, Белене и Гоце Делчев.
Докторът от Демократична Република Конго Денис Мукуеге и язидската активистка Надиа Мурад спечелиха Нобеловата награда за мир за 2018 г.
Само след няколко десетилетия редовните полети до Марс ще бъдат реалност. За да оцелеят в условията на открития космос, астронавтите се нуждаят от сериозна подготовка и подходяща храна.
Междуличностната комуникация е имала много различни посредници през времето. Това, което някога е било телеграма или писмо днес е интернет или смартфон. Какво следва?
5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Страница 12
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах