сп. National Geographic - Септември 2019
National Geographic KIDS - Септември 2019
За Световния ден на лъва - 10 август, сме подбрали най-красивите снимки на големите котки в Африка, направени от фотографи на National Geographic
На 10 август се отбелязва Световният ден на мързела. Говори се, че той се отбелязва вече повече от 100 години, но никой не знае точно от кога. Сигурно първите ентусиасти ги е мързяло да запишат първата година.
Американски учени изследваха влиянието на алкохола, кофеина и никотина върху съня. Резултатите са публикувани в научното списание „Sleep”.
В жегите не се чувстваме добре. Потим се, боли ни главата, чувстваме се отпуснати, не спим добре и ни е трудно да се концентрираме. Но с правилно хранене можем да помогнем на тялото си да се справи по-добре с горещините.
През 2018 г. скандинавската модна марка Carlings отвори първия си онлайн магазин в търсене на нова маркетингова стратегия.
Китайските власти обявиха червен код заради мощен тайфун, който се насочва към страната, съобщава Би Би Си.
Планините имат най-разнообразни форми и размери, различни са по вид и височина. Някои от тези геоложки образувания имат религиозна значимост, други са важни за геологически изследвания или като места за поклонничество на пътешественици и катерачи.
Жител на Аляска намери бутилка с послание от времената на СССР. Снимката на находката е публикувана във Фейсбук, съобщи РИА Новости.
В столицата на Индонезия Джакарта има цял квартал на покрива на голям мол, пише вестник Гардиън.
През уикенда САЩ отново бяха разтърсени от две жестоки събития, при които двама извършители застреляха 29 души и раниха десетки други.
5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Страница 12
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах