сп. National Geographic - Февруари 2019
National Geographic KIDS - Февруари 2019
Защо образовани и заможни китайци масово напускат страната?
Българската държава, чрез министъра на културата, откупи портрет и ценни предмети, принадлежали на княз Александър I Батенберг, на търг, организиран от аукционна къща в австрийската столица Виена.
В пълна изолация и в изпотени скафандри шестима „астронавти“ тестваха на Земята как ще могат да живеят и работят на Марс
Популярни марки като Amazon, Google, Nike и много други са неделима част от ежедневието ни и повечето от нас се сблъскват поне с една на ден. Малцина обаче знаят какво точно означават имената им.
Температурите в Арктика са най-високите през последните 115 000 години, се казва в нов доклад, публикуван в Nature Communications.
Рекордни наводнения, предизвикани от проливни дъждове, причиниха истински хаос в североизточната част на Австралия, съобщава АФП.
Според ново проучване по-високите и едри жени е по-вероятно да доживеят 90. Учени от Университета в Маастрихт изследвали връзката между ръста, индекса на телесна маса (BMI) и физическата активност.
Екипът на Зелени Балкани има удоволствието да Ви покани да участвате в конкурс за детска рисунка на тема „Опазване на влажните зони и климатичните промени в нашия район“.
Около 1.4 милиарда души живеят в Китайската народна република. Това e най-многолюдната нация на планетата.
Водата вече не е средство от ежедневието ни, а все по-често означава здравословен, интелигентен начин на живот – за красота и статут
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Страница 10
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах