сп. National Geographic - Юли 2019
National Geographic KIDS - Юли 2019

Китайският проблем със секса

20.7.2018 г.

Сравнение на половете в Китай показва, че има значителен недостиг на жени.

Мерки срещу пренаселеността, като контрол на раждаемостта, съществуват отдавна в Китай. Броят души на квадратен метър надхвърля средното ниво и свързаната с това липса на жилища, особено в големите градове, е само част от проблема.

Сравнение на половете в Китай показва, че има значителен недостиг на жени. Мнозинството мъже до 2020 г. ще надхвърли 30 милиона. Това има сериозно отражение върху структурата на семейстото в Китай, както и върху сексуалния живот на мъжете.

Секс куклите стават по-популярни

Бизнесът в Китай със секс кукли процъфтява, особено сред младите мъже между 18 и 29 години. Според доклад на „StartUp Living China“ те са 65% от онлайн купувачите. Това е причината производителите да усъвършенстват продукта си, като заместват евтините надуваеми кукли със съблазнителни модели, които са като живи.

На някои места популярността на секс куклите е и надежда за спад в изнасилванията. Младежите си купуват „булки“ от съседни страни като Виетнам, но разбира се желанието да имат деца при много от тях остава неизпълнено.

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах