сп. National Geographic - Август 2019
National Geographic KIDS - Август 2019

Перфектният отговор на имейл е кратък

26.6.2018 г.

Ако искате да сте възможно най-успешни, трябва да показвате на хората, че са прави. Те харесват три основни думи. Едната от тях е „да“, другите две са „разбрано“ и „ясно“.

Райън Сийкрест е зает човек. Той не само е модератор на американското телевизионно шоу Live with Kelly and Ryan, но има и свое собствено ежедневно радио шоу. Той продуцира и телевизионни програми като Keeping Up with the Kardashians, има своя козметична линия и линия за облекла.

В интервю за Ню Йорк Таймс Сийкрест обяснява как успява с всички дини под една мишница и как си организира деня. Също така той споделя и кой според него е най-добрият отговор на имейли: това е думата „разбирам“.

„Ясно“, като перфектния отговор на имейл.

„Ако искате да сте възможно най-успешни, ще трябва да показвате на хората, че са прави. Те харесват три основни думи. Едната от тях е „да“, другите две са „разбрано“ и „ясно“. Обикновено казвате на хората, че разбирате и всичко е наред. Затова отговорът, който предпочитам да изпращам е „разбрано“. Обяснението е доста просто: съгласявате се с някого, но в същото време не се ангажирате с конкретно обещание.“

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах