сп. National Geographic - Декември 2019
National Geographic KIDS - Декември 2019
Мъртви китове със стомаси пълни с пластмаса плъзнаха по цял свят. Ето какво разбрахме.
На 10 декември (23 декември по стар стил) се навършват 113 години от героичната смърт на един от най-великите български революционери – Дамян Груев.
В навечерието на коледните и новогодишни празници, между 10-ти и 15-ти декември, включително, в Националния дворец на културата ще се проведе най-мащабният книжен форум в страната – Софийски международен панаир на книгата.
Православната църква чества зачатие на Света Анна на 9 декември. В календара на православната църква този празник е тясно свързан с празника на Рождество на Пресвета Богородица.
София Фредерика Дагмар е принцеса, дъщеря на датския принц Кристиан и на принцеса Луизе. Но не като принцесите в приказките.
Законопроект задължава властите на Дания редовно да предприемат мерки, за да бъдат съкратени емисиите на въглероден диоксид със 70% до 2030 г.
Ако спадате към категорията хора, които не могат да спят нощем това не означава непременно, че нещо не ви е наред. Будувате ли за дълги периоди от време без да можете да заспите отново вероятно става въпрос за навик, който европейците са имали в прединдустриални времена.
Около 100 души са били близо до новозеландския вулкан на Белия остров при внезапното му изригване, докато властите се опитват да окажат помощ на ранените и да намерят тези, за които не се знае нищо, съобщи АФП.
Сменят се поколенията и Gaudeamus igitur, Juvenes dum sumus не може да не вълнува, защото означава и младост, и радост от ученето, което всеки сам е избрал.
Дори и да не искате да си признаете, че връзката ви се разпада в крайна сметка ще трябва да се изправите пред фактите - или поне ако по-често се нещастни, отколкото щастливи с партньора си.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 1
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах