сп. National Geographic - Февруари 2020
National Geographic KIDS - Февруари 2020
Екологичните организации в 5 балкански държави организират съвместен протест срещу мръсния въздух на 28 февруари.
Дали контравирусът, който бързо плъзна по света, ще последва грипния сезон и ще се уталожи с пристигането на пролетта е все още неясно и много учени казват, че е прекалено рано да се знае как ще се държи опасният вирус в по-топло време.
Френска туристическа застрахователна компания определи топ десетте най-безопасни държави за пътуване през 2020 г., съобщи РИА Новости.
Необичайно високи температури бяха отчетени на Антарктическия полуостров
В луксозно издание с твърди корици оживява най-популярната мафиотска сага, одобрена дори от Коза Ностра.
Миенето на ръце отнема по-малко от минута, но около 97% от хората не го правят правилно.
Карнавалът във Венеция ще бъде закрит два дни по-рано от планираното като мярка в борбата срещу разпространението на коронавируса, съобщиха властите в града, цитирани от ТАСС.
В духа на други съвременни ноар сензации „Кървавият портокал” дава заявка за смайващ нов глас в жанра на психологическия съспенс.
Британската компания за отбранителна техника British Aerospace Electronic (BAE) Systems, съвместно с Prismatic, е разработила самолет, който може да лети без да спира в продължение на година благодарение на слънчевата енергия и лекия материал от който е направен.
Ван, този отдалечен, но важен град е разположен в зелен оазис в подножието на скалист връх, в близост до едноименното езеро, пише „Дейли сабах“.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 1
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах