сп. National Geographic - Февруари 2020
National Geographic KIDS - Февруари 2020
Редица популярни лица се събраха на изискано частно парти в сърцето на София. За да празнуват. Както живота, така и неговите малки наслади, една от които несъмнено е новият Chivas XV.
На 15 септември Domestos стартира националната инициатива под мотото „Хигиена за отличници“.
Новият Audi Q8 бе представен пред 500 гости, сред които клиенти, любители на марката, партньори и медии в Интер Експо Център, с невиждана до този момент интерактивна демонстрация.
Петото издание на надпреварата очаква новите социални предприемачи с вече отворена форма на кандидатстване
На 15 септември, планината притихва. С първия учебен звънец, залисани около школските програми, и възрастни, и деца влизат в часовия ритъм на деня и така незабелязано есента се промъква.
National Geographic KIDS отново отправи предизвикателство към всички любознателни деца по българското Черноморие, които искат да се докоснат на живо до богатото съдържание на списанието.
Четиридесет от най-добрите портрети на световноизвестния френски фотограф Феликс Надар (1820-1910) ще бъдат представени пред българска публика.
Поповото езеро и други богатства в околностите на Добринище. Запознайте се със забележителностите на това райско кътче в България.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 7
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах