сп. National Geographic - Февруари 2020
National Geographic KIDS - Февруари 2020
От Фортисимо Фамилия връщат приказката с най-разпознаваемата и обичана празнична музика на Чайковски отново на сцената на зала „България“, този път на 23 декември от 11:30 часа. И докато децата са в очакване на подаръците си от Дядо Коледа, други двама майстори в занаята си маестро Максим Ешкенази и Софийска филхармония са подготвили страхотен празничен концерт.
Това е последният знак в 12-годишния китайски зодиакален цикъл. В Китай свързват Прасето с честността, добротата и късмета.
Във вятъра, свирещ в комините, в снега и шепота в гората, в тишината и безкрайната белоснежна Пирин.
Конкурсът „Хигиена за отличници“, който се провежда за трета година сред българските училища, привлече повече от 2000 ученици от над 160 учебни заведения в цялата страна.
Милиони деца и възрастни по целия свят са преживели радостта от аниме чрез много анимационни произведения, включително тези на Студио Гибли.
Glenfiddich кани всички свои почитатели, в периода 23 ноември – 8 декември, да участват в томбола за пътешествие в Шотландия.
На 14 ноември в София хотел Балкан се състоя официалното награждаване на победителите в националния конкурс за карти „Преоткриваме България с ГИС“.
Рекорден брой участници – близо 700 от над 150 организации взеха участие във форума.
Възвратим процес ли е побеляването на косата? Oтговорът вече е да.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 6
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах