сп. National Geographic - Февруари 2020
National Geographic KIDS - Февруари 2020
Мото-Пфое реши да подобри рекорда на Гинес за най-дълга колона от автомобили Ford, последно поставен в Северна Америка през 2014 г. с 829 коли. Целта е да се съберат минимум 1000 автомобила Ford, които заедно да изминат 3.2 км (2 мили) в колона според изискванията на Гинес.
На международно състезание, проведено от британската организация Trust for Sustainable Living, български ученици се класираха в топ 10 на най-добрите есета на английски език на тема „Възможно ли е съществуването на устойчиви градове в света”.
Довечера, 25.05.2016г. (сряда) от 18.30ч. ще бъде открита изложбата на емблематичния американски фотограф Steve McCurry, в столичната галерия “Vivacom ArtHall” на ул. Гурко №4.
Не се цупи! Игрите с Angry Birds в The Mall започват сега!
Осем фотографа приеха предизвикателството да покажат своя поглед към красотите на Ивайловград и околностите за три дни снимки, и след това да подредят изложба.
Владо Карамазов, Богдана Трифонова, Ана Пападопулу и Владо Пенев разказват приказки за деца и възрастни.
Обичаш ли да твориш? Да снимаш, да рисуваш, да правиш колажи? А искаш ли да станеш известен и творбата ти да бъде в ръцете на хиляди деца като теб? Изпрати ни своето предложение на konkurs@kiwi97.bg
Изключителни фотографии и документални кадри от портфолиото на Steve McCurry ще бъдат изложени в столичната галерия "VIVACOM Art Hall". Едни от най-емблематичните творби на популярния фотограф ще могат да бъдат разгледани от 25-ти май до 17-ти юни.
На границата между Аржентина и Чили, а може би и на границата на света изобщо… Мнозина наричат това място края на света. За четирима български алпинисти обаче краят на света беше началото на една експедиция, чиято цел беше да изкачат гранитните бастиони в Патагонските Анди и така да надхвърлят своите високи цели.
На 19 март 2016 г. в зали 8 и 9 на НДК Фондация "Дигиталните деца" организират четвъртото поредно издание на DigitalKidZ - конференция, творчески работилници и изложение за повишаване дигиталната грамотност на възрастни и деца.
10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Страница 17
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах