сп. National Geographic - Април 2019
National Geographic KIDS - Април 2019
За света динозаврите може и да са изчезнал вид, но само през октомври, само в Сердика Център София, те ще „оживеят" за една изумителна експозиция на световно ниво.
Най-престижният франкофонски музикален фестивали „Ле Франкофоли" (Les Francofolies) ще се проведе в Благоевград от 24 до 26 септември след повече от 20 годишно прекъсване.
На 17-ти септември в Сердика Център бяха връчени наградите на победителите във фотоконкурс "Нощна София". Беше открита и изложба, посветена на фотоконкурса. До 18 октомври посетителите на Сердика Център могат да разгледат изложбата "Нощна София".
Веселото градче на списание National Geographic KIDS България разпъва шатрите си на 12 септември в Сердика Център София.
Иван Луков, председател на Общински съвет - Варна: "Благодарение на Асоциация „Булгарика" през август Варна се превръща в център на изкуствата и занаятите и от Морска столица е на път да се превърне в Лятната столица на изкуствата в България".
Международния панаир на занаятите и изкуствата „Булгарика" се открива във Варна на 1 август за деветнадесети път.
Шест на брой иновативни изследователски проекта бяха номинирани сред 119 кандидатури, които ще получат подкрепата на проекта „Зелена химия за живота".
Приключи конкурсът за детска рисунка „Гората и нейните обитатели", който се организира от BRITANICA с подкрепата на „Световен фонд за дива природа" (WWF), „СББ Медиа" АД (издател на списание „National Geographic KIDS България") и Imaginarium.
5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Страница 16
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах