сп. National Geographic - Август 2019
National Geographic KIDS - Август 2019
Talent Factory Weekend, който ще се проведе за втори път на 24-и и 25-и септември, е един специален уикенд, обединяващ модули за личностно развитие с академично и кариерно ориентиране.
Има моменти в живота, пред които бледнеят и най-силните и изразителни думи, затова наистина е трудно да се опишат. В такива случаи рецептата е просто да се преживеят.
Почувствайте тръпката на най-зрелищните дрон филми в света!
DroneUp Международен Филмов Фестивал пристига в България за първи път.
„Кино за пътешественици” отново ще поведе зрителите из любопитни и мечтани дестинации в началото на август. От 4 до 14 август всяка вечер в Културен център G8 и Евро Синема зрителите ще посещават различни точки из седемте контитента с цената на един билет за кино.
"Зелена Линия Витоша" ще учи децата на планинско ориентиране с карта и компас, скално катерене и скаутски умения
Всички са чували девиза: "Родителят е първият, най-важен учител на своето дете". Това е основата, върху която е изградена австралийската програма за ранно детско развитие КиндиРу.
Поверието гласи, че на Еньовден билките имат най-голяма лечебна сила и трябва да се съберат в ранни зори, преди изгрев слънце.
Представителността на картографската конференция, която се открива на 13 юни 2016 в к.к. Албена впечатлява: 200 участници от над 40 държави от всички континенти.
7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Страница 14
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах