сп. National Geographic - Октомври 2019
National Geographic KIDS - Октомври 2019
120 години се навършват от рождението на един от най- големите български художници - Цанко Лавренов.
От 5 до 7 октомври 2016 г. в Големия салон на БАН ще се проведе VІ национален кристалографски симпозиум с международно участиe.
Специален празник за децата на София организират от проект „За Балкана и хората“ по време на фестивала-изложение ЗЕЛЕНИ ДНИ‘ 2016.
Преди дни във Варна бе закрито юбилейното издание на Международния Панаир на занаятите и изкуствата "Булгарика".
Започва деветото поредно издание на инициативата „Моят зелен град“. Като част от кампанията, на 10 септември 2016 г. в местността „Офелиите“ на Природен парк „Витоша“ ще бъде засадена втората гора на „Моят зелен град“, а доброволци от цялата страна ще дадат своя принос за една по-зелена България с организирани активности по залесяване, почистване, обновяване и облагородяване на местно ниво.
Talent Factory Weekend, който ще се проведе за втори път на 24-и и 25-и септември, е един специален уикенд, обединяващ модули за личностно развитие с академично и кариерно ориентиране.
Има моменти в живота, пред които бледнеят и най-силните и изразителни думи, затова наистина е трудно да се опишат. В такива случаи рецептата е просто да се преживеят.
Почувствайте тръпката на най-зрелищните дрон филми в света!
DroneUp Международен Филмов Фестивал пристига в България за първи път.
„Кино за пътешественици” отново ще поведе зрителите из любопитни и мечтани дестинации в началото на август. От 4 до 14 август всяка вечер в Културен център G8 и Евро Синема зрителите ще посещават различни точки из седемте контитента с цената на един билет за кино.
7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Страница 14
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах