сп. National Geographic - Септември 2018
National Geographic KIDS - Септември 2018
Приключи конкурсът за детска рисунка „Гората и нейните обитатели", който се организира от BRITANICA с подкрепата на „Световен фонд за дива природа" (WWF), „СББ Медиа" АД (издател на списание „National Geographic KIDS България") и Imaginarium.
Джоузеф Хоровиц е най-популярният и уважаван музикален теоритик в Америка. Неговият проект, специално разработен за Нюйоркската филхармония - „Портрет на Чайковски: Дете от стъкло", ще бъде пренесен на българска сцена. Той предлага на зрителите интерактивна среща с едно от най-въздействащите произведения в класическата музика - Симфония N6 „Патетична" от Пьотр Илич Чайковски.
На 24 май ще се състои за пръв път проектът iCreate, в който наука, изкуство и високи технологии ще се обединят в едно - ателиета за деца на възраст между 5 -14 години в сградата на Vivacom Art Hall и Eleven в гр. София - ул.Гурко 4.
Започна петото издание на Международен фестивал на етнографския филм.
Три музея отварят врати през пролетната ваканция
със специална програма за децата

Български проект за спасяване на египетския лешояд се бори с още 16 проекта от цял свят за финансиране от European Outdoor Conservation Association (EOCA), която обединява десетки европейски компании, свързани с различни аутдор бизнеси.
„ЖИВЕЙ АКТИВНО! и със своето куче“ отново събра кучета и техните стопани за един забавен спортен ден
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Страница 14
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах