сп. National Geographic - Февруари 2020
National Geographic KIDS - Февруари 2020
Седемнадесетото издание на Национален детски фолклорен конкурс „Орфеево изворче“ се проведе тази година на 17 и 18 март, по традиция в град Стара Загора.
Умора, обща отпадналост, липса на сили и тонус… Често хората се сблъскват с подобни проблеми.
За концертът "Ритъмът на Америките" на 20 април Максим Ешкенази и Софийска филхармония са домакини на едни от най-актуалните имена в съвременната класическа музика - саксофонният квартет "Сигнум".
Cif & Domestos стартират национална кампания за почистване на важни български забележителности.
BILLA България даде официален старт на второто издание на националната кампания „Ние обичаме България“. Проектът е дългосрочен и цели подпомагането на паметници на културата и природни забележителности, които се нуждаят от ремонт и поддръжка.
Професионалният опит на екипа на Он клиник, придобит от международната практика, гарантира на пациентите индивидуален подход към причините за еректилните проблеми и безотказно изпитано решение.
Добрата новина е, че има нови възможности за подобряване на потентността.
Виртуозният френски китарист Емануел Росфелдер отново гостува на Фортисимо Световноизвестният музикант си партнира с Юлиан Вергов, Ана Пападопулу и новата тийн-звезда Михаела Маринова в поредния спектакъл от програмата на Максим Ешкенази.
Конкурсът се провежда под мотото "Безопасност и мобилност за всички" и е част от стратегията на Renault да участва и подкрепя ранното обучение по пътна безопасност, опазването на околната среда и грижата за нея.
Шведският автомобилен производител отбелязва 20 години механично задвижване на всички колела
6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Страница 13
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах