сп. National Geographic - Ноември 2018
National Geographic KIDS - Ноември 2018
Изключителни фотографии и документални кадри от портфолиото на Steve McCurry ще бъдат изложени в столичната галерия "VIVACOM Art Hall". Едни от най-емблематичните творби на популярния фотограф ще могат да бъдат разгледани от 25-ти май до 17-ти юни.
На границата между Аржентина и Чили, а може би и на границата на света изобщо… Мнозина наричат това място края на света. За четирима български алпинисти обаче краят на света беше началото на една експедиция, чиято цел беше да изкачат гранитните бастиони в Патагонските Анди и така да надхвърлят своите високи цели.
На 19 март 2016 г. в зали 8 и 9 на НДК Фондация "Дигиталните деца" организират четвъртото поредно издание на DigitalKidZ - конференция, творчески работилници и изложение за повишаване дигиталната грамотност на възрастни и деца.
Географската информационна система на Агенция „Пътна инфраструктура" за електронно административно обслужване, разработена от ЕСРИ България, получи най-високото отличие в категория „Географски информационни системи" на конкурса INFRASTRUCTURE BULGARIA AWARDS 2016.
След като изпрати февруари с три биса по време на грандиозния спектакъл за тийнеджъри "Божествена комедия", Фортисимо Фамилия продължава през март с два концерта за най-малките.
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Страница 12
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах