сп. National Geographic - Април 2019
National Geographic KIDS - Април 2019

Да помогнем на тялото да премахне токсините

24.4.2017 г.

Много от токсините от околната среда проникват и се натрупват в организма и стават причина за различни проблеми, включително нарушения на метаболизма, наддаване на тегло, хранителни алергии. Рисковете за здравето, свързани с тези вещества, са добре документирани в научната литература, но се пренебрегват от твърде много хора.

Кратък списък на най-големите замърсители включва: летливи органични съединения (природен газ, бензин, керосин), перхлорат, азбест, някои видове плесени и мухъл, фталати (увеличат гъвкавостта, прозрачността и дълготрайността на пластмасите), пестициди, радиоактивност, редица медикаменти, тежки метали, някои от Е-тата в храната.

Например най-конвенционално отглежданата пшеница се пръска с глифозат (токсичен хербицид) точно преди прибиране на реколтата. Месата и млечните продукти пък са заредени с токсични антибиотици, пестициди и синтетични хормони, което увеличава риска от метаболитни заболявания и нежелано наддаване на тегло.

Когато говорим за една добра детоксикационна програма, трябва да се имат предвид индивидуалните нужди и начин на живот. Нещо повече, изчистването на токсините от организма би следвало да започне с елиминирането на някои ежедневни навици - например да се избегва използването на препарати, които са натоварени с опасни химикали.

Ако имате възможност, добре е да се обградите с много стайни растения, които да почистват естествено въздуха.

Тъй като на тялото му е много трудно непрестанно да се бори с нахлуващите токсични вещества, е добре да му помагаме.

DetoxiFive (ДетоксиФайв) е формула от пет натурални съставки със специфични механизми за подпомагане на естествените обменни и пречистващи процеси в организма.

Продуктът допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормалната функция на имунната система.

Как точно действа ДетоксиФайв научете тук: detoxifive.com/about

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах