сп. National Geographic - Февруари 2020
National Geographic KIDS - Февруари 2020

Eректилна дисфункция – диагностика и лечение в ОН КЛИНИК

9.2.2017 г.

Професионалният опит на екипа на Он клиник, придобит от международната практика, гарантира на пациентите индивидуален подход към причините за еректилните проблеми и безотказно изпитано решение.

Диагностика на еректилна дисфункция в международен медицинския център ОН КЛИНИК - България

При оплакване или признаци на нарушена потентност ОН КЛИНИК дава шанс на всеки пациент възможно най-бързо, за да се върнете към нормален сексуален живот. И, на първо място, благодарение на точна и навременна диагноза на заболяването, което позволява на нашите лекари не само идентифициране на причината за заболяването, но също така да разработи цялостна метод за лечение за подобрена потентност.

Във всеки конкретен случай експертите избират индивидуално за пациента най-ефективния вариант за борба с болестта с помощта на съвременните постижения в областта на медицината и най-съвременна техника.

В ранните етапи на развитие еректилна дисфункция е много по-лесна за лечение и шансоът на пациента да се чувства пълноценно е много по-висок. 

ШОКУЕЙВ терапията, като част от новите иновативни методи на ОН КЛИНИК – България

Високата ефективност на Шокуейв терапията се крие в нейното директно уникално влияние върху промените в тъканите. След прилагане на пациенти се подобрява кръвообращението и обмяната на веществата, което допринася за по-бързо възстановяване.(

Апаратурата за Шокуейв терапията - инструмент на 21 век. със световно призната награда от RED DOT AWARD

SMART функция - апаратът има голямо количество памет, в която се съхраняват всички данни на процедурите, приложими за различни пациенти. Това позволява дори години по-късно, ако е необходимо отново да се приложи лечение, лекарят да може да разберете какъв тип процедури са използвани при предишни сеанси.

Апаратът не представляват заплаха за здравето и на практика няма противопоказания. Благодарение на различните възможности и наличие на гъвкави настройки този инструмент често се използва дори и за много слаби пациенти. За всеки пациент се нагласява индивидуално и се проследява само от лекаря, назначил терапията.

Споделеният опит от уролозите на ОН КЛИНИК по света свидетелства, че след прилагането на този иновативен метод се наблюдава положителна тенденция при лечението на заболявания на пациентите.

Терапиите на сексуални смущения в ОН КЛИНИК дават много възможности за лечение, тъй като предлагат индивидуално решение за конфигуриране на устройството за всеки пациент, като се записват тези настройки в паметта на апарата. Лекарите в ОН КЛИНИК използват тези възможности в максимална степен и се стремят да постигнат най-добрите резултати за своите пациенти.

Пълноценен и задоволяващ сексуален акт е възможен при всяка възраст и всеки мъж. Подходите, които се използват в ОН КЛИНИК, са ефективни, стимулират успешно кръвоснабдяването в таза и половия член и подобряват значително възможностите на мъжа за ерекция. Нещо повече – осигуряват стабилна, дълготрайна твърдост на пениса и са предпоставка за удовлетворяващ и двамата партньори интимен контакт.

Защо да избереш Он клиник?

- международна, престижна верига от клиники с над 140 филиала по целия свят

- огромен клиничен опит, над 2 милиона пациенти

- безспорно високо качество и реално приложение на най-съвременните медицински методи

За февруари, като месец на любовта, Он клиник подарява 20% отстъпка от лечението.

За повече информация:

http://onclinic-bg.com

Запишиете час на тел: • 0700 1 19 19 • 0885 488 088

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах