сп. National Geographic - Септември 2019
National Geographic KIDS - Септември 2019

DUSTER ADVENTURE CLUB се събра за шести път

11.10.2016 г.

На 1 октомври край Челопеч Duster Adventure Club за шести пореден път събра много собственици и любители на Dacia Duster.

Dacia България заедно с Димитър Илиев и екипа на Safety Driving Academy бяха подготвили за участниците вълнуващо офроуд трасе с много изненади по пътя.

Тематичният офроуд маршрут „По пътя на златото“, специално организиран от Safety Driving Academy, премина през различни препятствия, игри и предизвикателства. Участниците трябваше да поставят и натоварят багажник за автомобил, да се научат да управляват ремарке, да маневрират умело, да усетят влиянието на алкохола със специални „алкоочила“ и да отговарят на въпроси, свързани с управлението на техните автомобили в различни условия.

След вкусен обяд на открито участниците стартираха по специално подбран офроуд маршрут, отсечка от трасето на Balkan Offroad Rallye 2016.

Всички участници приложиха новите знания по разчитане на пътна книга и шофиране в извънпътни условия и успешно завършиха нелекото трасе, прекосяващо планината. В края на маршрута ги очакваше специална изненада - посещение на Исторически Музей - Панагюрище и разглеждане на Панагюрското златно съкровище.

В края на деня всички участници имаха възможност да обсъдят изминалия ден и да споделят впечатленията си за маршрута и новите знания с Димитър Илиев и неговият екип.

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах